Over Orestis

Welkom op de website van Orestis:
Grieks Specialiteiten Restaurant in Etten-Leur.

Griekenland is een geliefd vakantieland bij Nederlanders. Dit komt vooral door de gastvrijheid en de levenswijze van de Grieken en niet te vergeten de Griekse keuken. Griekenland ligt aan de Middelandse zee en heeft veel eilanden, het is niet vreemd dat de Grieken als geen ander weten hoe een lekker stukje vis op tafel gezet wordt. Maar ook met vlees weten ze wel raad.

Veel gerechten zijn bekend geworden bij de Nederlanders, zoals Gyros, Moussaka, Souvlaki enTzatziki. Bij Orestis weten we als geen ander hoe deze produkten bereid worden. De menukaart is uitgebreid en er staan maar liefst meer dan 80 gerechten op.

Bij Orestis werken we uitsluitend met verse produkten en alles wordt in eigen huis bereid. Alhoewel Orestis niet in het centrum van Etten-Leur zit, hebben we toch een grote vaste klantenkring. Daarom is reserveren altijd wel handig.

Even voorstellen

Hallo, ik ben Michalis Moultsidis. De meeste mensen kennen mij als Michel.

Ik ben de zoon van Hercules en Despina. Met mijn vrouw Naomie heb ik 2 dochtertjes en 1 zoontje. Samen proberen wij de balans te houden/vinden tussen het drukke horeca leven en de rust van thuis. Dus terwijl mijn vrouw ervoor zorgt dat het mij en onze 3 kinderen thuis aan niets ontbreekt, zorgen ik en mijn team dat het u als gast aan niets ontbreekt.

Officieel heb ik dit restaurant in 2014 overgenomen. Als het goed is, heeft u van deze overname weinig gemerkt. Dat is ook de bedoeling, want wij willen graag de authentieke smaak die mijn ouders hebben weten te creëren, voortzetten.

Na jaren lang met veel plezier en passie te hebben gewerkt, is het nu tijd voor mijn ouders om af te bouwen en te gaan genieten van hun welverdiende rust en vrijheid. Ondertussen zullen wij de sfeer en smaak die u gewend bent zoals in het oude Griekenland in stand houden.
Ik hoop u graag in restaurant Orestis te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Michel Moultsidis