De menukaart is uitgebreid en er staan maar liefst meer dan 80 gerechten op. We werken uitsluitend met verse producten en alles wordt in eigen huis bereid. De menukaart is onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerechten.
Klik op het +-teken rechtsboven de tabel of de titel van het soort gerecht, en deze wordt uitgevouwen. Zo kunt u per soort gerecht alles rustig bekijken.
42 | Kalami Souvlaki – 2 spiezen met kabeljauw, zalm, tonijn en zwaardvis met paprika, ui en knoflooksaus |
43 | Solomo Fileto – Verse zalmfilet met knoflooksaus |
45 | Glossa (275 tot 300gr) – Verse zeetong met knoflooksaus |
46 | Garides – 6 grote garnalen met knoflooksaus (eventueel gepeld) |
47 | Kalamaria – Gebakken inktvisringen met knoflooksaus |
50 | Tsipura – Dorade filet afgeblust met Griekse wijn |
51 | Vis Mix – Zalmfilet, 2 garanalen en 4 kalamaria |
52 | Lavraki – Zeebaarsfilet afgeblust met witte wijn |
54 | Poseidon – 2 Zalmfilet, 2 garnalen, 4 kalamaria, midia met boeren salade en knoflooksaus (voor 2 personen) |
Alle gerechten worden geserveerd met frites, Griekse pasta rijst “kritharaki” en witte koolsalade.
58 | Giros – Geroosterd gesneden vlees met tzatziki |
59 | Giros Kamari – Geroosterd vlees met jachtsaus en kaas |
60 | Kotopoulo Souvlaki – 2 spiezen kipfilet van de grill met champignonsaus |
61 | Bifteki Orestis – Gekruid gehakt gevuld met fétakaas, tomaat, gyros en jachtsaus |
62 | Souvlaki – Twee spiezen en gyros met tzatziki |
63 | Psaronevri – Gegrilde Varkenshaas met gyros en champignonsaus |
64 | Arni fileto – Gegrilde lamshaas met jachtsaus |
64a | Ribeye (275gr.) – Premium ribeye gesereveerd met metaxa saus en rosemary aardappeltjes |
65 | Fileto (225gr.) – Gegrilde premium ossenhaas met metaxa saus en rosemary aardappeltjes |
66 | Filetakia – Gesneden ossenhaas met jachtsaus afgemaakt met Metaxa |
67 | Filetakia Royaal – Gesneden ossenhaas met jachtsaus of metaxa saus en boerensalade (voor 2 personen) |
68 | Kotopoulo bekri – Gesneden kipfilet met champignonsaus |
71 | Souvlaki Mix – 2 spiezen met ossenhaas, varkenshaas en champignonsaus |
72 | Lamskoteletten – Vijf stuks, vers van de grill |
Alle gerechten worden geserveerd met frites, Griekse pasta rijst “kritharaki” en witte koolsalade.
75 | Evros schotel – Gyros, steak, souvlaki, en tzatziki |
76 | Rhodos schotel – Gyros, steak, souvlaki, souzouki en tzatziki |
77 | Zeus – Gyros, steak, souvlaki, lamskotelet, varkenskotelet en tzatziki |
78 | Mixed Grill – Gyros, steak, souvlaki, lamskotelet en tzatziki |
79 | Kreta schotel – Gyros, souvlaki, souzouki, mousaka en tzatziki |
80 | Specialiteiten schotel – Ossenhaas, varkenshaas, steak, lamshaas met champignon saus |
81 | Orestis – Gyros, 2 souzouki, 2 souvlaki, 2 steaks, tzatziki en boeren salade (2 personen) |
82 | Orestis de luxe – Gyros, 2 kipfilet spiezen, 2 ossenhaas, 2 varkenshaas, 2 lamshaas, boerensalade en een saus naar keuze (2 personen) |
85 | Mousaka – Griekse oven schotel met aubergine’s, courgette, aardappelen en rundergehakt met een bechamelsaus zonder bloem gemaakt, met maïzena |
87 | Arni Kokinisto – Lamsvlees met sperziebonen en groenten |
89 | Stifado – Kalfsvlees met sjalotjes |
Alle gerechten worden geserveerd met frites, Griekse pasta rijst “kritharaki” en witte koolsalade.
Kinder menu’s
95 | Souvlaki – Spies van geroosterd vlees |
95a | Kalamaria – Gebakken inktvisringen |
95b | Frikandel |
96 | Bifteki – Geroosterd gehakt (mild gekruid) |
97 | Kipfilet – Geroosterde kipfilet |
98 | Gyros – Geroosterd en gesneden varkensvlees |
99 | Fileto – Geroosterde ossenhaas |
Vegetarische gerechten
90 | Vegetarische Mousaka– Griekse ovenschotel met aubergine, courgette, aardappel met bechamelsaus (zonder bloem met maïzena) |
92 | Fasolakia – Sperziebonen in tomatensaus |
93 | Tiropita – 2 x gevuld filodeeg met gekruide fétakaas |
Griekse tafel
100 | Elliniko Trapezi – Minimaal 2 personen, de prijs is per persoon |
Voorgerecht De lekkerste Griekse warme en koude hapjes samen gesteld door de Chef kok. Hoofdgerecht De Chef Kok laat zijn fantasie de vrije loop. De malste en lekkerste stukken vlees en vis worden hier gecombineerd. Dit gerecht wordt geserveerd met een volledig bijpassend garnituur. Nagerecht Grieks Familie dessert met vers fruit, ijs, yoghurt, honing en gebak. |
Alle gerechten worden geserveerd met frites, Griekse pasta rijst “kritharaki” en witte koolsalade.
Staan er onjuiste gegevens in het menu, dan kunt u ons hierover een e-mail sturen.