Foto’s & Video’s

Hier krijgt u een beetje een indruk van ons restaurant en de activiteiten die zich afspelen. Klik op een foto in een categorie. Door daarna op de pijl-toets te drukken of klikken in een foto, gaat u naar de volgende of vorige foto. Heeft u zelf foto’s gemaakt en vindt u het leuk om deze te delen? Stuur ons dan een e-mail met de foto’s.

Live avond 04-03-2016

Onze live avond van 4 maart 2016 was weer een groot succes! Bekijk hier de foto's en video's.

De foto's en video's...

Het Restaurant

Ons restaurant is een stukje Griekenland en zo hoort u het ook te ervaren. We proberen u zoveel mogelijk de Griekse gastvrijheid te laten voelen; in sfeer en onze specialiteiten.

Foto's...

Bijzondere feesten & evenementen

Voor bijzondere evenementen, feesten en uiteraard onze live-muziekavonden kunt u ook bij ons terecht. U kunt alvast wat in de stemming komen door deze foto's te bekijken. Uiteraard 'live' aanwezig zijn, geeft meer sfeer. Dus bel ons en boek

Foto's...

Live muziek 25 mei 2014

Onze live muziek avonden zijn heel erg gezellig en feestelijk. Ook 25 mei 2014 is daar een goed voorbeeld van.

De foto's...

Live muziek 10-10-2014

Ook op 10 oktober gaat het dak er af. Kijk hier voor enkele foto's...

De foto's en video's...

Beste Gasten,

Zoals u waarschijnlijk al weet zullen zijn alle horeca zaken gesloten. Wij zijn van mening dat dit de juiste beslissing is. We doen dit met pijn in ons hart maar de gezondheid van ons allen staat op de 1ste plek.
U kunt nog wel onze gerechten afhalen of laten bezorgen! Wij bezorgen vanaf min. €15,- Gratis! Ook verkopen wij buiten onze menukaart voor de prijs van €6,- pita’s in drie soorten; gyros, souflaki of kip souflaki.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 076-5263247. Bestellingen kunnen al door worden gegeven vanaf 15:00.

Mvg team Orestis